MASSAGE IS VOEDSEL VOOR DE ZIEL
 
Voetreflexologie

Op de voet weerspiegelt zich het hele lichaam. De zenuwuiteinden die op de voet eindigen staan in verbinding met onze organen, spieren, gewrichten, klieren , huid ,energiebanen enz.

Bij klachten is er sprake van een verstoring van het evenwicht in ons lichaam en dit is te voelen aan de zones van de voet. Door bepaalde plekken te kalmeren of te stimuleren kan het evenwicht weer herstellen zowel op fysiek,psychisch en emotioneel niveau waardoor klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Een voetmassage werkt heel ontspannend en stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam.Lid van Nederlandse Vereniging voor Voetreflextherapeuten
 
Specifieke voetbehandelingen

Metamorfosemassage is een zachte aanraking van de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. Deze massage is erop gericht om oude blokkades weer in beweging te brengen waardoor de energie beter gaat stromen. Vooral in periodes van verandering kan het je helpen vorm te geven aan de mogelijkheden die je in je hebt.

Het lymfestelsel is belangrijk voor de afweer van het lichaam. De lymfestroom wordt door de massage op de voet gestimuleerd waardoor ziektekiemen en afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Deze behandeling is geschikt bij oedeem, vaataandoeningen en vóór of na een operatie.

 
Prijs voetbehandeling
Een behandeling duurt ongeveer één uur. Bij klachten zijn er meestal meerdere ( 5 a 6 ) behandelingen nodig.
Een voetreflexbehandeling van een uur is € 45.00
 
Klachten die goed te behandelen zijn:
 * Spijsverteringsklachten
 * Obstipatie
 * Problemen in rug-,nek-,en schoudergebied
 * Hoofdpijn /migraine
 * Problemen met menstruatie en overgang
 * Burn-out en overspannenheid
 * Reumatische klachten
 * RSI gerelateerde klachten
 * Depressie
 * Slapeloosheid
 * Stress
 
© 2016 MassageinBalans - Ilse Nicola - Hagestraat 11 - 2011 CT Haarlem